Centru de batrani Senior Club / Retirement Home

centru de batrani

Centru de batrani Senior Club

Bine ati revenit in universul SENIOR-CLUB.RO !

Sunteti in cautarea unui loc intr-un Retirement Home?
Sunteti curiosi sa aflati mai multe informatii cu privire la tehnici de mentinere si imbunatatire a starii dumneavoastra de sanatate?


Doriti sa incetiniti procesul de imbatranire prin proceduri anti-aging?
Doriti sa va documentati in legatura cu specializarile geriatrie & gerontologie?

centru de batrani senior club


Sau pur si simplu incercati sa va informati din timp despre ceea ce implica varsta de pensionare si cum puteti sa planificati aceasta perioada din viata intr-un mod cat mai placut?

Atunci va aflati in locul potrivit! Numai AICI, pe blogul SENIOR-CLUB.RO , veti putea primi saptamanal informatii referitoare la serviciile pe care noi le oferim.

Va asiguram ca temele pe care le vom aborda va vor starni interesul si va vor satisfice nevoile, asa ca ramaneti conectati la comunitatea SENIOR-CLUB.RO

Centru de batrani Senior Club

DON’T WORRY BE HAPPY!

In acest prim articol, dorim sa evidentiem CAT DE IMPORTANT ESTE SA TE PREGATESTI DIN TIMP PENTRU BATRANETE si, de asemenea, CAT ESTE DE VITAL SA AI PARTE DE UN TIMP DE CALITATE ATUNCI CAND TE PENSIONEZI!

Conform Institutului National de Statistica, in anul 2019, numarul de pensionari in Romania a fost de 5,180 milioane de persoane, reprezentand aproximativ 26% din totalul populatiei rezidente din tara noastra.


V-ati gandit sau chiar planificat viata dumneavoastra atunci cand veti face parte din aceste statistici?

Cand esti tanar, tratezi timpul si energia intr-un mod superficial, nerealizand ca acestea sunt resurse limitate, insa inaintand in varsta, incepi sa descoperi. ca ai facut o greseala.

Cand ajungi la varsta pensionarii, ai in sfarsit oportunitatea de a analiza cu exactitate parcursul propriei tale vieti si de a iti regasi echilibrul interior.
Asadar de ce sa nu demarezi acest proiect de reidentificare cu propriile valori, alaturi de o familie noua si numeroasa?

De ce sa nu alegi sa te bucuri si sa impartasesti restul vietii tale in armonie, la malul Marii Negre, impreuna cu alte persoane din aceeasi categorie de varsta?

ACEST PLAN SUNA PERFECT PENTRU TINE? ATUNCI VINO SI ALATURA-TE FAMILIEI SENIOR-CLUB.RO !

Va intrebati CINE SUNTEM NOI si CE SERVICII OFERIM?
Noi suntem un investitor specializat in acest domeniu, cu experienta de peste 35 de ani in SUA si tarile scandinave, avand in prezent scopul de a introduce conceptul de senior living club si in Romania.

In cadrul SENIOR-CLUB.RO veti beneficia de caldura unui camin, avand urmatoarele avantaje:

  • Nu trebuie sa cumparati o proprietate
  • Veti beneficia de conditii superioare de cazare, cu baie privata si trei lifturi pe fiecare etaj, inclusiv pentru persoane cu dizabilitati
  • Veti avea parte de o locatie deosebita, in Mamaia, la malul Marii Negre, cu o vreme placuta si mediu de viata sanatos, nepoluat
  • Veti servi 3 mese pe zi all inclusive, proaspat gatite zilnic, din produse naturale de la fermieri locali , in restaurantul nostru
  • Veti avea acces la servicii medicale : anti-aging, geriatrie & gerontologie, etc 24/24 in centrul nostru medical
  • Va veti bucura de o viata sociala desavarsita, intrucat va punem la dispozitie seri dansante, plaja privata cu bar, piscina cu bar, seri BBQ&GRILL si multe altele

Toate acestea, alaturi de oportunitatea de a va petrece tot restul vietii sau o anumita perioada din an, in functie de preferintele si nevoile personale, inconjurati de briza marii negre, doar in cadrul familiei senior-club.Ro!
Va asteptam cu nerabdare sa ne pasiti pragul si sa va oferim o viata fara griji!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *